01 ožu.

Natječaj udruge MIKE za vrtiće, škole i slične ustanove

U cilju razvoja infrastrukture i poboljšanja uvjeta rada vrtića, škola i ostalih odgojno-obrazovnih ustanova i institucija, makarska udruga MIKE raspisala je natječaja u dvije kategorije: za financiranje projekata i izradu loga udruge MIKE.

Za prijavu projekta renoviranja, adaptacije ili opremanja prostora potrebno je udruzi dostaviti opis projekta uz fotografije postojećeg stanja (ukoliko se radi o renoviranju), predračun od strane izvođača i dobavljača te potpisanu suglasnost ravnatelja/ice o spremnosti primanja navedene donacije. Kandidati s ispunjenim uvjetima natječaja ulaze u uži krug, a broj prijavljenih projekata ovisi o financijskim mogućnostima udruge te je moguće financiranje i više od jednog prijavljenog projekta. O konačnom rezultatu natječaja odlučit će uži organizacijski krug udruge.

Za prijavu izrade loga udruge MIKE, ustanove i institucije trebaju organizirati likovno natjecanje u crtanju loga udruge unutar razreda ili grupe. Tema likovnog uratka vezana je uz zajedništvo, prijateljstvo, ljubav, sreću i solidarnost. Autor odabranog likovnog uratka će ostvariti subvenciju prije početka sljedeće školske godine u kupovini školske torbe, udžbenika, bilježnica i pribora, ukoliko se radi o školarcu. Ukoliko se ne radi o školarcu, pobjednik ostvaruje pravo na kupnju nečega što će mu/joj biti od pomoći u daljnjem radu i razvijanju (u vrijednosti do 2.000,00 kn). Izabrani uradak udruga MIKE koristit će kao logo na svojim majicama i ostalim promotivnim materijalima tijekom šk. godine 2019./2020.

Sve dokumente i materijale za prijavu na natječaj u obje kategorije potrebno je poslati poštom na adresu: Blato 9. 21 325 Tučepi  ili na e- mail udrugamilanozic@gmail.com, najkasnije do 15. ožujka 2019.

Članak je dio provedbe programa MagMa – Mreža aktivnih građana Makarska